Vijay Mallya dobija dozvolu od britanskog suda da se žali na njegovu naredbu o izrucenju

U velikom olakšanju za borbenog baruna Vijaya Mallya, kraljevski sudovi u Londonu, u utorak, odobrili su njegov prigovor na žalbu protiv slucaja izrucenja. Ako je sud presudio protiv njegovog izjašnjavanja o krivici, onda je Mallya vjerovatno izrucen Indiji u roku od 28 dana. Izjašnjavanje o krivici je održano od strane sudije od dvije sudije Odjela upravnog suda Kraljevskih sudova.
Žalbenu izjavu je podnela Mallya u aprilu. Predstavnici Visoke indijske komisije u Londonu bili su prisutni na sudu tokom rasprave. Treba primijetiti da je Mallya vec izgubio “dopuštenje za žalbu” na visokom britanskom sudu na papiru. U petak ce se održati usmena rasprava o obnavljanju zahtjeva za alkoholnim picem.
Razgovarajuci sa medijima nakon što je izašao iz suda, Malja je rekao da još uvijek želi da uzme sav novac koji im duguje kako bi mogao živjeti u miru. On je rekao da se odluka suda mora poštovati. Malja je izrazila srecu zbog te presude i rekla je da mu je drago da pobedi na prima facie, što je centralno za sve stvari koje se bave optužbama vlade protiv njega.
In April, the British court dismissed Massa’s claim against extradition to India. He filed a petition with the Supreme Court of Great Britain and sought permission to appeal against the extradition order brought by the Westminster Court. Mala left India in London in March 2016 and has since been living in the United Kingdom. He remains on bail based on the extradition order that Scotland Yard executed in April 2017. In 1992, India and the United Kingdom signed the Extradition Treaty, and the treaty has been in force since November 1993.
Mali, 63, is being searched in India for fraud and money laundering charges, allegedly for 9,000 kronor. On January 2, Mally became the first person to be found guilty of fugitives under the Law on Economic Offenders on the Run. A few weeks ago, Mally released a series of tweets and offered “100 percent repayment” to Indian banks to cover the debt of his now dead Kingfisher Airlines. Earlier, Mally also claimed that the BJP government at the Center used the Kingfisher crisis to target the UPA government.

Sharing is caring!